Erhverv / reklame

FynboFoto udfører også erhvervsopgaver, og giver gerne uforpligtende tilbud/overslag, uanset om opgaven er stor eller lille.

Med udgangspunkt i Gelsted på Vestfyn, mellem Assens, Middelfart, Bogense og Odense, kører vi til kunden og udfører diverse opgaver.

FynboFoto sætter en ære i, at opfylde kundens ønsker på bedst mulige måde, med bedst mulige udstyr, og til en fornuftig pris.

FynboFoto tilbyder også layout/tryk af plakater, streamers, bilreklame og meget mere...

FynboFoto tilbyder også hjemmeside-løsninger via ekstern leverandør, men hvor FynboFoto påtager sig pasning og vedligeholdelse af siden.Hvem er vi

FynboFoto er både din lokale fotograf og fotohandler. Udover det er der i butikken af foto, diverse tilbehør til foto, samt brugskunst, gaveartikler og meget meget mere.
Læs mere...Åbningstider

mandag 10.00 - 17.30
tirsdag 10.00 - 17.30
onsdag 10.00 - 17.30
torsdag 10.00 - 17.30
fredag 10.00 - 17.30
lørdag 9.00 - 13.00

Samt efter aftale


Reklame fotos

Reklame fotografering Fotografering af både firma og produkter. FynboFoto kan levere en total løsning, så dine billeder af både firma og produkter er klar til at lægge på hjemmeside.
Læs mere...Her kan du logge ind på vores lukkede galleri. Du får udleveret et kodeord når din foto optagelse er klar. Så det er kun dig der bestemmer hvem der skal have adgang til dine billeder.Galleri